Идея

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Идея » Тестовый форум » Робота банків у суботу

Робота банків у суботу

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Привіт усім! В мене виникла така ситуація: через роботу у мене немає можливості відвідати банк в будні дні, а на вихідних виникла потреба зробити терміновий переказ. Знаю, що деякі банки працюють у суботу, але які саме — не впевнений. Хто знає, чи є банки, що приймають клієнтів у суботу і які операції в них доступні? Буду вдячний за поради, оскільки це дійсно важливо.

0

2

Добрий день! Сам не раз стикався з такою проблемою, оскільки мої робочі дні теж досить щільно заповнені, а фінансові питання часто потребують особистої присутності в банку. Я знайшов вирішення: деякі великі банки мають відділення, які відкриті в суботу, хоча їх графік дещо скорочений порівняно з буднями. Як правило, в суботу можна здійснити основні операції, такі як грошові перекази, отримання консультацій, навіть деякі послуги з оформлення карток. Але для специфічних запитів, як-от інвестиційні або кредитні продукти, іноді потрібен окремий візит у будні. Рекомендую перевірити графік роботи банків на сайті Про гроші: https://oplatezhah.com/banky-yaki-pratsyuyut-v-subotu/. Цей ресурс мені особисто допоміг швидко знайти інформацію про відділення з роботою в суботу, і завдяки цьому я не пропустив важливу угоду. Сподіваюся, це стане в нагоді і вам!

0

3

Досить багато банків, працюють у суботу.

0

Вы здесь » Идея » Тестовый форум » Робота банків у суботу