У мене до вас таке запитання: ви не підкажете, де можна замовити розробку сайту на WordPress? Я маю на увазі не просто якийсь шаблон, а справжній, якісний сайт, який би відображав усі нюанси мого бізнесу. Я мрію про стильний інтерфейс, зручну навігацію та адаптивність для мобільних пристроїв, адже більшість клієнтів заходять на сайти саме з телефонів. Мені важливо, щоб сайт був не лише красивим, але й функціональним, та швидким, адже це вплине на перше враження потенційних клієнтів. Де ж можна знайти фахівців, які можуть втілити мою ідею в реальність?
Сайт на wordpress
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-09-30 14:11:14
Я зрозумів твої потреби і можу порекомендувати компанію, яка дійсно спеціалізується на розробці сайтів на WordPress — це Dept https://dept.ua/business/services/na-wordpress/ . Я нещодавно замовляв у них сайт для свого бізнесу, і можу сказати, що я дуже задоволений результатом. Спочатку ми обговорили всі деталі проекту: від цілей сайту до його дизайну. Вони змогли втілити всі мої побажання в реальність, пропонуючи креативні ідеї, які значно покращили загальну концепцію. Коли проект був завершений, сайт не лише виглядав приголомшливо, але і функціонував на високому рівні. Я точно можу стверджувати, що їхні фахівці дійсно знають, як розробити сайт на WordPress, з урахуванням усіх сучасних тенденцій. До того ж, їхня підтримка після запуску також була на висоті: вони допомогли мені з усіма технічними питаннями, які виникали під час використання сайту.